Bedrijfsinfo

Postadres           Jolinkids Deurne                    

                          Industrieweg 45            

                          5753 PB Deurne         

Tel                     0493 320142

                     

Tel mobiel         06 10011794

KvK nr               17234953

Btw nr                NL001894974B41

Bic                      ABNANL2A

Banknr  Iban      NL63ABNA05101.85.185

 

Algemene voorwaarden van JOLINKIDS gevestigd te Deurne en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17234953

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met .JOLINKIDS Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. JOLINKIDS behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. U heeft 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. JOLINKIDS behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door JOLINKIDS gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. JOLINKIDS is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.JOLINKIDS is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via overschrijving of contant bij afhalen. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 3 dagen niet door JOLINKIDS ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email aan info@jolinkids.nl. Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling wordt €0,50 transactiekosten in rekening gebracht.

Verzending en Levering

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95 per bestelling, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzending vindt plaats via TNT Post. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden middels briefpost of pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door TNTpost. JOLINKIDS is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT Post. Mocht u toch graag uw bestelling willen verzekeren, dan bieden wij u die mogelijkheid aan voor een bijbetaling van 3,00 euro. Als u ervoor kiest om uw bestelling verzekerd te versturen, wordt deze via een apart kanaal vervoerd en bent u verzekerd tegen beschadiging en verlies van uw bestelling. U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid door in de nieuwe rubriek \"Verzekerd verzenden\", deze mogelijkheid toe te voegen aan uw bestelling.
JOLINKIDS streeft ernaar de bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden. De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen 13,00 euro per bestelling ongeacht het aantal bestelde artikelen. Verzending naar andere Europese landen op aanvraag.

Retourneren

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 7 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per email aan JOLINKIDS bekend te maken door een email te sturen naar info@jolinkids.nl. De artikelen worden alleen retourgenomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:

de artikelen dienen bij JOLINKIDS gekocht te zijn
de artikelen niet met korting gekocht zijn.
de artikelen met korting gekocht kunnen alleen geruild worden.
de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;
de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;
de artikelen dienen in de originele verpakking teruggestuurd te worden;
Vermeldt duidelijk uw naam en adres op de retourenvelop. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.
De kosten voor verzenden naar het buitenland worden bij retour sturen van de artikelen verrekend.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het JOLINKIDS -klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. JOLINKIDS verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt. Klanten die een bestelling plaatsen bij JOLINKIDS ontvangen automatisch de JOLINKIDS nieuwsbrief. Indien u van ons geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit per email aan ons doorgeven info@jolinkids.nl.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen.

Klachten
Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@jolinkids.nl.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Openingstijden:

Maandag: Gesloten 

Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur 

Woensdag: 10.00 - 17.00 uur 

Donderdag: 10.00 - 17.00 uur 

Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur 

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 jolinkids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel